Új hozzászólás Aktív témák

  • Bile Demon

    őstag

    válasz DarthSun #72202 üzenetére

    Én is lusta vagyok, nem érdekelt/nem követtem + bizalmatlan ezzel kapcsolatban, de mondom stailitásteszt közben küldték a megtérülés kalkulátor linket. Beállítottam, hogy 45Ft/kW áram költség és a GPU típusát és rácsodálkoztam.

    Most is megnéztem: [link]
    1db GTX 1080 726Ft/nap, 1db 3080 1728Ft/nap.
    GTX 970 -76Ft/nap

    Nem kell érteni a klienshez:
    1. regisztrálsz, letöltöd
    2. van beépített benchmark, megmér 11 féle algoritmust és mindegyikre profitábilitást számol, érdemes letiltani azokat, amik gyengébbek (időben változhat melyik algoritmust éri meg használni az árfolyam és többi bányász függvényében)
    3. megy magától, gyűlik a pénz az e-valleteden
    4. lehet finomhangolni a GPU-t. RAM OC és GPU undervolt jött be nekem.
    5. innen már én sem mentem tovább. :) a pár dolcsi, amit megtermeltem 3 éve, 90 nap után nullázták. (jogosan, benne van az ÁSZF-ben, hogy meddig görgetik a maradványokat. XX dolcsi fölött lehet/éri meg konvertálni és átutalni, le van írva valahol, 3 éve elolvastam, de mondom akkor is hagytam a fenébe. Akkor még napi 200Ft-t termelt a GTX 970, 100Ft árammal. MOST sokkal kedvezőbb a helyzet.)

    Nem akarok én erre senkit rábeszélni, én se csinálom! Csak jeleztem, hogy most olyan magas a BTC árfolyam, hogy megéri. Ha felére megy az árfolyam, még akkor akkor is profitábilis marad! Nem csodálom, hogy sokan ráugrottak.

    #72204 envagyok:
    Nekem hasonló helyzetben legutóbb a Chipset driver és/vagy Ati driver csere segített. Én is sokat szívtam, mire meglett a stabil 200(400)MHz FSB Bartonnal NForce2 lapban. Stabilnak tűnt, csak a 3DMark + game crashelt. :) Táp / RAM / LAP / CPU csere nem segített...

    Bruhe

Új hozzászólás Aktív témák