Új hozzászólás Aktív témák

  • snake1977

    őstag

    válasz DarthSun #73027 üzenetére

    Szerintem teljesen jó az az alaplap, a vrm meg gondolom az all core miatt melegszik kicsit jobban, nálad is kikapcsol a lap minden energiatakarékos módot alapjáraton ha all core-t lősz be? :F Nekem külön engedélyeznem kellett a C state állásokat mert azonnal offolta, úgy vagyok vele ne termelje a hőt feleslegesen mert fullon pörgeti a procit enélkül.Több próbálkozás után egy topflow hűtőt választottam (raijintek pallas120rgb -rgb), sokak szerint jobb mert hűti a vrm-eket a légáram, szépen muzsikál aida64 stressz alatt, nem éri el a 60 fokot sem a proci, 54-57 között ingázik, 4ghz all core stresszelés alatt 62-64 fok. :)

    A ryzen árazáson nem tudok napirendre térni, volt hogy a 2700X árát felcsapták 150k-ra, egy héttel később meg már csak 90k volt sima 2700-ast meg nem is láttam már nagyon régen újat, én még januárban vettem teljesen újan itt az aprón ha jól emlékszem 54k volt és nagyon örülök mert ennek csak 65W a tdp-je. Egy B450 tomahawk lapban ül, ezt is akciósan vettem, meg a g.skill aegis memóriákat is. Kapott egy 480gb-os mlc-s samsung server ssd-t amit megintcsak jól kifogtam, mellette van 3tb skyhawk hdd, egy öreg CM G550M táp, és az rx480. Remélem ebben a felállásban 4-5évet ki fog húzni hiba/gondok nélkül, tuning mentesen használom mert nincs igazán miért felhúzzam (még). :)
    No akkor én is dobok egy képet az összeállításról, csak az uv ledeket nem szereti az optikám. :U

    végül egy julia teszt tőlem is.

    Egyetlen dolog zavar, az alaplapi realtek alc892 hangkártya minősége, erősen gondolkodtam hogy beszerzek egy pci-e 1x ->to-> pci átalakítót, de a kábelezés ritka csúnyán mutatna. :W

    ...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu /

Új hozzászólás Aktív témák