Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz DarthSun #75349 üzenetére

    Hát érdekes, hogy neked pont fordított tapasztalataid vannak. Nekem sajna nem volt szerencsém velük, az első 3 lap teljes katasztrófa volt. Illetve asszem a másodikhoz volt a VIA4in1 driver az annyira nem volt rossz.
    A harmadikról fentebb bőven írtam, mondjuk azt a pozitívumai közé viszont fel kell írni, hogy CPU tuningban nagyon király volt, BÁR : a PCI frekiket nem lehetett különszedni az FSB-től, így annak emelésével emelkedett a PCI és az AGP órajele is, de voltak előre definiált setek, ahol ezek alapórajelen maradtak és csak az FSB emelkedett és azokon jól ment a CPU.

    Az általad listázott lapokkal nem találkoztam.

    Amikor a KT400-ast használtam, látszott rajta, hogy nagyon nagyon durván sokat fejlődött a VIA minőségben és stabilitásban és sebességben egyaránt, de az NForce 2 mellett még mindig olyan volt mint egy mai tipikus olcsó fapados autó egy mai prémium mellett. Mind szolgáltatások mind kissé sebesség terén el volt maradva azért.

    A KT880-al van még tapasztalatom, az emlékszem, hogy már majdnem NForce 2 közeli volt, sőt bizonyos dolgokban még jobb is (pl több memóriát kezelt) sebességben is minimálisan volt elmaradva és ott sem egyértelműen, viszont árban nemhogy nem volt elmaradva még kicsit drágább is volt ha jól emlékszem. (de majd megprbálok keresni még árlistát hátha van olyan amin van) Arra emlékszem, hogy meggondoltam, hogy áttérjek a KT880-ra, de végül arra jutottam, hogy nekem NF2 Ultráról semmiképp sem érné meg.
    (pedig a VIAban a CPU tuning is könnyebb volt)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák