Új hozzászólás Aktív témák

  • Czo

    őstag

    válasz KROK640 #99837 üzenetére

    A kepek nalam iCloud tarhelyen vannak, igy nem kell masolgatni az eszkozok kozott, illetve az elmult huszonparev osszes kepe ott "van". Beindexelve, kereshetoen, az osszes eszkozon. Ez megint a kenyelmet szolgalja. Gepre akkor kotom a telefont, ha fejleszteni kell valamit. Nyilvan, mivel ezek a kepek nincsenek meg "localban" a gepemen, igy nem kerulnek bele a Time Machineba se, igy kulon mentem az Appletol.

    Pont ezt mondom en is, hogy 8 MByte memoriaval tuti profitalna a Voodoo2 is. A gyartok nem gyartottak, csak 2 illetve 4 Mbyte textura memoriat tartalmazo kartyakat, mig az nVidia TNT kartyain is 8 vagy 16 MByte, a 3Dfx-hez kepest "unified" memoria volt, nem beszelve az SLI konfiguraciorol, ami ugyonugy 2-4MByte memoriaval gazdalkodik, holott egy V2SLI-nek "megfelelo" ellen nVidiakon a 32 MByte is megszokott.

    Szoval, szerintem lenne ertelme 6-8 vagy 12 mega textra memorias V2-nek is, ha 16-nak nem is. Egy Unreal vagy Quake 3 is tuti profitalna belole, illetve a V2SLI - V3 - TNT2 idoszak jatekainak nagyresze.

Új hozzászólás Aktív témák