Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Kleroo #26694 üzenetére

    Nekem előtte 6700XT Red Devil volt, most meg 6900XT Red Devil és egyik sem hangos. Pedig énis kifejezetten finnyás vagyok erre. Csak, hogy legyen ellenvélemény is. :)
    Mennyi rpm-el pörög a venti amikor "hangos" nálad?
    Ha zavar a zaj, vegyél hangszigetelt házat... pl Fractal Define és hasonlók. (nekem is az van, bár épp most váltok egy "airflow" házra majd, mert a CPU-t eléggé túlmelegíti a nagyobb VGA annyira közel van :DDD kíváncsi leszek majd a hangra)

    Szerencsére CW sincs, nekem FSP Hdyro G 750W-al.

    Igazából nekem CW még szinte sose volt... mondjuk mindig úgy méreteztem a tápot, hogy max terhelés körül 50-60% legyen kb (venti zaj, melegedés, stb miatt pl)... most ez persze már nem teljesen igaz. :D
    De lehet köze hozzá...

    No meg valódi tápot kell venni, nem márkabuzera ócskaságot (ez nem neked, csak úgy általában). A nagy W meg a Platinum semmit nem ér, ha nem minőségi termék, az meg a gyártón múlik, jó drágán eladni a "márkás" szart azt sokan tudnak. :) És akkor nincs CW, ha minőség van, meg megfelelő W(att).

    Egyébként CW esetén számíthat amúgy a házban/lakásban lévő elektromos hálózat minősége is sajnos. Szóval rendes földelés, nem zajos feszültség, stb stb. Ez meg már elég költséges "javítás", ha régi elavult a hálózat... vagy valaki valami szarral (szomszéd) zajossá teszi. :)

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák