Új hozzászólás Aktív témák

  • Omli85

    őstag

    válasz Cseneles #14994 üzenetére

    Továbbra sem értem, hogy hozna a gyengébb példányoknál az all core oc a konyhára ha nem viszi értelmes fesszel a fix órajelet :). Faragni tudsz a fogyasztáson meg az ebből adódó hőtermelésen de csak annak árán, hogy kicsit visszafogod a teljesítményt a fix órajellel.

    Akkor nem boostol a PBO az általad említett *3950MHz környékéről feljebb ha allcore max terhelést kap és belefejel a PPT limitbe.

    Erről írtam is, hogy köztes megoldás ha emelve van a PPT limit így nő az all core boost illeve megmarad a játékok alatt hasznos 1-2 szálon igénybe vett nagyobb boot opció is. Hátránya hogy hűteni tudni kell :)

    Az tény, hogy all core oc több pontot ad CB-re illetve bizonyos helyzetekben konstans teljesítményt ad de ahol egy szálon kell a kraft ott PBO boostal többet profitál magasabb órajel miatt. Ha mennének kockák allcore boost órajelen azt mondom oké de nem így van.

    Meg van mindkét opciónak az előnye és hátránya mindenki maga döntse el neki mi kell de egyik nem jobb mint a másik összességében szerintem csak attól függ hol mire van szükség.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

Új hozzászólás Aktív témák