Új hozzászólás Aktív témák

  • hackeeeee

    Jómunkásember

    válasz wwenigma #18318 üzenetére

    Hogy micsoda? Lefojtom a procit manualis tuninggal?

    Izé.. mindenhol jobban teljesít a proci, manual tuninggal, (ha nem az allcore OC-ra gondolsz, akkor ne olvass tovább..)

    mint ha hagynám a pbo-t. Vagyis tévedek, nem mindenhol, mert egyedül R20-ban a singlecore eredményem rosszabb.. Minden máshol jobban teljesít, mintha PBO-val menne..

    Allcore 4.2-n több FPS-em van, több pontot kapok 3dmark-ban, ha 4.3-ra hajtom, akkor pedig az aida eredmények is azonosak, kevesebb fesszel, hűvösebben.

    Jelenleg, ha PBO-val, 4* scalarral, +200mhz-vel megy a pbo, -50 offset-tel 10-15 fokkal melegebb tud lenni a játékokban, mintha allcore 4200-on hajtom.. Cserébe azonos, vagy jobb eredményeket hoz allcore-ral...

    Szóval, mi ez a "lefojtás"?

    Kb 2 hétig próbálgattam, próbáltam magam meggyőzni arról, hogy pbo-val tudom hozni az allcore szintjét és úgy fogom használni. De ez nem sikerült.. Tök jó, hogy több mhz-t látékok játékok alatt, de ennek sehol sincs eredménye (fps-ben sem). Hiába mértem bárhol is, az egy szálas teljesítményt leszámítva, ami csak az CB-ben jött elő, nem láttam különbséget..

    Korábban raktam ide azonos vga-val is 3dmark eredményt, hogy mekkora különbség van a physx pontban PBO és allcore tuning között (nem a pbo javára)

    [ Szerkesztve ]

    Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák