Új hozzászólás Aktív témák

  • Oreg_Nene

    tag

    I30 Multiplay Event

    part 1, ver 0.4 beta :)

    Nos volt szerencsém a hétége folyamán az I30 néven ismert Multiplay által rendezvényen részt venni, sajna egyelore mint csak nézo. De így is volt szerencsére mit látni, hallani - ebbol álljon itt egy kis izelíto:

    Mi is az az I30? Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb (ha nem A legnagyobb) multiplayer összejövetele. 1500 (!) gép, meghívott fejlesztok és kulisszatitkok (ezévben Hellgate: London, ET: Quake Wars stb) nagyközönség elott való bemutatása. Ami számomra érdekes volt (meg hát csak ezt láttam a fontosabbak közül éloben haha) az egyedül a World In Coflict demója volt. Aki látta a teasereket és a nuke-os bemutatót annak már lehet fogalma mi készül itt, viszont úgy néz ki tényleg tudják hozni azt a grafikai színvonalat amibol már láthattunk némi ízelítot. A robbanások -különösen amit a tüzérség vág majd hozzánk- istenien néznek ki, víz tükrözodése szintén, Hind-ek kicsit bután mozognak egyelore mintha cérnafüzéren rángatnánk oket, a tankok útkereso rutinja se csábított káromkodásra:) Ami rossz hír: AI-rol semmi hír mert csak multiban lehetett nyomulni és a sokat emlegetett atomcsapást se láthattuk éloben - bízzunk benne hogy a fejlesztok (állt mellettem pár 20 év körüli pattanásos arcú srác mellettem developer pólóban, de nagyon el voltak foglalva a két cicababa látványával, hát igen a barnának akkor szíve volt hogy csak NA:)) nem felejtik ki ezeket a dolgokat (lásd mostanában mit ígérünk és mit kapunk ala Stalker).

    A helység: Newbury Racecourse - 4 szintes konferencia épület ebbol 3 szinten zajlottak az események. A gamerek aludhattak bent az épületben hálózsákban vagy az asztalra borulva (aki már vett részt több napos kábulat lan party az tudja, hogy ez milyen kényelmes haha), a wc kivételével minden vastagon szonyegezve igy akár a földre is kuprodhattál. A parkoló mellett elég nagy kiterjedésu, sátorozásra alkalmas terület, itt szálltak meg a legtöbben. Ha friss levegore vágytál akkor goto exit és gyönyörködj a hátul elterülo golfpályában és az azt körülvevo ügetoben. Pazar látvány az biztos pedig még csak néhányan próbáltak a környéken Tiger Woods nyomdokaiba lépni, de környezet szinte festoi.

    Vas, sw, egyéb: hát igen. Nagy pénz, Nagy foci. Több pénz, bikább hardver. Életem megrontójával a Battlefield 2-vel toltam vagy 1400 órát szóval van fogalmam róla, hogy is néz ki a játék. A 2142 néven rémisztgeto utódját beta tesztelhettem a szuk magyar közösséggel karöltve, de már nagyon nem jött be. Itt belépsz az ajtón, rögtön megakad a tekinteted valami 40-42' colos hdtv-n és csak lesel. Mi a frász ez? Nem tudom de gyönyöru, biztos a Quake Wars az. Nem. Sajnos. Valaki a 2142-t tolta ezen a szörnyeteg tv-n de a látványt nem lehet visszaadni. Csak célkereszt legalább akkora mintha két öklöd egymás mellé raknád, aztán jobbról beúszik egy füstölo páncélos (ami kis túlzással olyan széles mint az én 17' monitorom), srác aknavetore válta majd BANG!, lángnyelvek. De nincs ám rece. Lag. Beszagattás. Mint kés a vajban, minden a maxra beállítva. Kezd megfogalmazódni bennem egy triviális kérdés: miféle gépeken toljátok kedveseim?

    End of part 1

    ''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”

Új hozzászólás Aktív témák