Új hozzászólás Aktív témák

  • Bondi

    csendes tag

    Mondjuk tényleg f*ság külföldi kártyával fizetni, már csak az átváltás miatt elbuksz egy csomó pénzt, plusz még azon felül is rászámolnak díjat...
    Nem egészen értem, tehát akkor az volt a baj, hogy felszámolták neki az a 30 fontot, és amiatt ment megint mínuszba a számlája, és emiatt ismét levontak 30-at? Én továbbra is azt mondom, hogy érdemes utánajárni több bankfiókban is, hátha kifogtok egy épeszűbb tisztviselőt, mert ha így volt, akkor röhej. Ha meg nem, akkor meg szüntessétek meg a számlát, ilyen szintű ''szolgáltatást'' bármelyik más banknál találni.
    (Egyébként Select Account-om van náluk, de csak azt reklámozzák, hogy igényelhetek 50 font kamatmentes hitelt. A szimpla túlhúzással járó 30 fontról egy szót sem ejtenek a szerződésben. Mellesleg a cash/basic account nevű dolgon felül az összes többi szolgáltatásuk is egy nagy vicc, nulla. Az ún. ''internet banking''-jükkel bezárólag. Az összes számlacsomaguk csak arról szól, hogy rád próbálnak sózni hitelkártyát/-keretet meg mindenféle hülye biztosítást.)

Új hozzászólás Aktív témák