Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz Mister_X #21364 üzenetére

    A TV-ben leadott anime gyakorlatilag csak "reklám" a lemezes eladásokhoz, a lemezes eladásokból van a pénz. Az is előfordulhat, hogy maga az anime stúdió fizet a csatornának, hogy leadják a sorozatot.

    Ezért van az is sokszor, hogy TV-ben csak cenzúrázott változatot adnak le, aztán meg cenzúrázatlanul megveszik BD vagy DVD-n (talán ez is volt az oka a nagy felháborodásnak amikor a Hidan no Aria DVD és BD változatában is maradt cenzúra). Így nincs zsákbamacska, ez olyan, mint játékoknál a demó, megnézed a TV-ben a kiherélt változatot és ha tetszik és támogatni szeretnéd a készítőket, akkor megveszed. USA-ban is így megy, több kiadó ott is TV-ben leadatja vagy online streameli a teljes sorozatot és jobb minőségben (extrákkal) meg kiadják lemezen.

    Tehát jön még be pénz is a külföldre eladott licencekből, de a főprofit, amin múlik egy anime jövője, a hazai pályán eladott DVD és BD-n múlik.

    Most hozta a postás a Black Lagoon Roberta's Blood Trail Blu-Ray/DVD+Boku wa Tomodachi ga Sukunai Limited Edition Blu-Ray/DVD kiadását :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák