Új hozzászólás Aktív témák

  • copass

    veterán

    válasz Raysen623 #2842 üzenetére

    persze, archicad sokáig geforce-on ment (itthon még most is), volt néha pár ati amit "olcsóság" miatt berántottak, de gyorsan csere lett belőle. Mondjuk nagyon függ hogy milyen oprendszer alatt ment a 9800gt, pl xp alatt kékhalálozott, meg korábbi driverekkel volt stabil. win7 alatt meg atomstabil volt, bármivel.
    háát azért én pont fordítva vettem észre, az ati rettenetesen pocsék és instabil volt opengl alatt és directx 2d-ben is. a driverei botrányosan szarok, hekkelt driverekkel még úgy elfogadható is volt.
    a geforce akkor nyekken meg cad- alatt amikor eszetlen sok 2D-s vonal van és nagy szkennelt terveket begórsz alá pauszra. nah akkor megy a gondolkodás. a 600-asnál én még nem jártam úgy hogy akadozott volna egyszer is, vagy hogy láttam volna hogy rajzolja a vonalakat, textura hibákkal ac12 óta nem találkoztam.
    volt pár atival dolgom, csak a baj volt vele. ez a kva hekkeléstől agyvízet lehetett kapni...nv-t meg berakom oszt ment. nagyobb arányban mint az ati és van amelyik már 5+ éve megy.

    [ Szerkesztve ]

    "amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

Új hozzászólás Aktív témák