Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    Én is vettem "félkész" asztalt plusz 4 széket a Jysk-ben, mert mindez 20 ezer volt, annyiért meg az anyag lett volna meg jó esetben, de inkább még az sem. Persze még össze kellett ragasztani a székeket, meg egy lakkozás is kellett, mert ami volt rajta az még alapozásnak is kevés volt.
    A Vaterával nekem nem az a bajom, hogy előre kell fizetni. Hanem ha eladni akarsz, akkor lehúznak pénzzel, ha nem fizeted meg időben a jutalékot, akkor a 20 Ft-ból egyből csinálnak több ezres tartozást. De eleve ez a licitálós dolog egy nagy baromság. Szinte csak olyan dolgot veszek ott meg, ami fix áras, vagy volt olyan hogy licites volt, ajánlottam az eladónak egy korrekt árat és mondtam az eladónak ne bohóckodjunk itt a licittel, tegye át fix árra és viszem. Ha valaki el akar adni valamit, akkor arra kiír egy árat. Amiből vagy enged vagy nem , az ő dolga. De hetekig nézegetni, várni hogy mennyi lesz a vége, és lehet nem is lesz a tied, ez szórakozásnak lehet hogy jó dolog (már akinek), de ez nem vásárlás, hanem cirkusz.
    Vásárolni szoktam ott,de eladni csak egyszer próbáltam, sikertelenül, mivel első eladásom lett volna, ezért bizalmatlanok voltak velem. Amin nagyon hamar eladom a dolgaim, az mostanában az apród.hu. Régebben a jófogás.hu, meg az Expressz. Az emberek nagy része ezeket nézegeti, rengeteg dolgot eladtam már ezeken az oldalakon.
    Én is előre kérem a pénzt, vagy utánvéttel küldöm, de az is ugyan olyan bizonytalan, már ha az, mivel csak fizetés után lehet felbontani a csomagot.
    Sosem vertek még át mint vevőt, nincsenek rossz tapasztalataim ez ügyben. Több tízezres dolgot meg amúgy is csak személyesen veszek át, azt nem szabad postán küldözgetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák