Új hozzászólás Aktív témák

  • Drebil

    csendes tag

    Szervusztok Urak / Hölgyek!

    Teljesen új vagyok. Na nem születésileg, hanem itt a fórumon. Valamint az asztalosságban. Éppen ezért teszek fel majd számotokra feltehetően banálisnak tűnő kérdéseket, de inkább legyek most hülye, mint egy életen át.
    1. A mai Magyarországon hol lehet bútorasztalosságot tanulni, nem nappali képzés keretén belül? Neten nem leltem ilyet. Eddig elsősorban mindenféle külföldi oldalakat találtam barátunk a gugli által, illetve jutyúbos videókat. Ez azonban olyan, mintha B-s jogsival űrhajót kellene vezetnem. Kellenek az alapok, az anyagismerettől a szerszám-, és technológiaismeretig.
    2. Egyelőre saját örömömre, illetve a környezetem építésére akarok dolgozni, de ha sikerül megfelelő minőséget produkáljak, akkor tovább is lépnék. Ebből fakad a következő kérdés: Mi az a minimum követelmény a szerszámparkkal szemben ahhoz, hogy klf. bútorokat, szekrénysort, konyhát, stb. tudjak alkotni?

    Lehet hogy az elmúlt közel 24ezer hozzászólásban már volt ilyenekről szó, de megmondom őszintén, nem lapoztam végig. Azért merem itt feltenni a fenti míves kérdéseimet, mert az eddigi hozzászólások korrektek, segítőkészek voltak, és megjött a bátorságom :)

    Köszönettel

    Drebil

Új hozzászólás Aktív témák