PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
Nekem sincs konkrét tény a birtokomban, de ugyanezt gondolom. Először is akár egy bütüs vágódeszkához felhasznált ragasztó mennyisége is ml-ekben mérhető, más faeszközökben ennyi sincs. Olvashattuk itt, hogy ezeket a ragasztókat mivel nem lehet oldani, leginkább vízzel, akkor is csak a fától válik el - talán. Az ételekben meg elég kevés oldószer van. Talán a hagyma, amiben kénsav is van, valamit ki tudna oldani a ragasztóból, de hát azt a kénsavat is megesszük abban a koncentrációban, aztán élünk. A fából kioldott csersavak meg belekerülnek a borba, viszkibe, konyakba, mi lehet ennél rosszabb?
A helyzet reménytelen, de nem komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új prémium hirdetések
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen