Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz pali923 #43726 üzenetére

    Nekem van egy olyan hetedik érzésem, hogy a Milwaukee az AEG suvickolt "fork"-ja. Csináltak neki csilivili nevet erölködés nélkül, de azon már nem sokat erölködtek, hogy annyival többet is érjen, mint amennyivel nagyobb hangon harangozzák. Nem rosszak, de én nem érzem kiemelkedően jónak. Az akkusokat nem ismerem
    A Festool nagyon sokkal több pénzt kér minden egyes alkotásáért, mint a "konkurencia". De náluk érzem egyértelműen, hogy oda is tették magukat, s nem csak egy mesterségesen putzolt, glancolt nevet kínálnak.

    És mondjak valamit?
    Ha abból indulok ki, hogy fiatal kezdőként egyhavi fizetést adtam egy szovjet fúrógépért, kéthavit egy barkácsgépért... a rendszerváltáskor egy szaros Skil gagyi dekopírért, ami spiáterbe szorította a fűrészlapot, nyolcezer pénzt csörgettem ki a tizenegyezres fizetésemből..... háát, most ekkora beruházással mindenből megvehetem a Hiltit, vagy a Festool-t. Szóval aki sipákol, hogy drágák ezek a jó gépek, hát sipákoljon csak, oszt hordja haza az összes tecsógazdaságos jóvételt magának.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák