Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz kavalkád #45206 üzenetére

    Volt szerencsétlenségem egy kicsi talpas lakatos Sola-hoz. Jó drágáért szar.
    Nem emlékszem pontosan, de talán valamelyik outletben szereztem be. Akkor összekattintgattam vagy 40 E pénzt hirtelen felindulásból. Kivétel nélkül minden szar volt, úgy, mint Makita fafúrószárak, Stanley gyalu, Stanley vinkli. Meg a Sola is. Három éve porfogó.
    Lehet, hogy csak az volt a baj, hogy outletben vettem? :F
    Soha többé nem vásárolok outleből semmit. Nekem az is fáj, ha csak egy ezrest csapok ki a kukába, nemhogy negyvenet. Internetes rendelés volt. Vissza akartam még aznap kérni az árát. Kedvesen válaszolt a kedves vezető, hogy lófasz a seggembe, mert céges vásárlásra nem vonatkozik a zinternetes addcsakvissza jogszabál.

    Mégvalamit:
    Több márkára is igaz, hogy amikor jól megakcijóznak valamit, akkor az azért van, mert baj van vele. Így jártam a Makita szalagfűrésszel - törött volt a bakelit gomb a szalagfeszítőn, ki se cserélte Vén Pista. A gép különben hibátlan, modding után azóta is imádom A Makita mölötöszáz viszont ezer sebből vérzik. Ezt már csak úgy tudom rendbetenni, ha veszek egy másik asztali körfűrészt, a Makitát meg kirakom az udvarra tyukülőnek.
    Szóval azóta, ha valami nagyon ákcijós, gyanút fogok, nem ugrok bele rögtön.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák