Új hozzászólás Aktív témák

  • bowhunt

    csendes tag

    Üdv az egybegyűlteknek!
    Eddig csak lelkes olvasó voltam, de most lenne kérdésem, remélem tudtok segíteni!?
    Egyengető gyalut szeretnék, de nem találok, csak kombi gépet az alacsonyabb árfekvésben, tehát nem ipari felhasználás a cél! 254mm lenne a minimális gyalulási szélesség, és 230V :) . Néztem Güde, Scheppah, Hyundai márkákat, 150e ig de nem igazán győztek meg, most éppen egy JET JPT-10B keltette fel az érdeklődésem, de nem sok infó van a gyártóról, és videómegosztón is szinte csak orosz felhasználóknál látni (bár ott nem tűnnek rossznak).
    Van valakinek tapasztalata, amit megosztana? Csak magam szórakoztatására csinálok 1-2 dolgot, viszont nem szeretnék nagyon mellé nyúlni! (volt már rá példa, akinek kedve tartja elolvassa alább)

    Scheppah márkájú kb.45e Ft-os körfűrésszel jártam úgy ,h se egyeneset se derékszöget nem lehetett vágni rajta, alig bírtam visszaszerezni az árát, szerencsémre megreklamáltam pár napon belül, h nincs magyar használati, 1 hónap múlva sem lett, így visszavették (lett helyette Bosch Pts10, nem csúcs gép, de már használható), ekkor fogadtam meg, h nem veszek ipari hulladékot!
    Mivel a pénztárcám nem feneketlen, így apró dolgokból jó a Lidl-ös cucc (szalagcsiszoló, ütve csavarozó, kicsi kompresszor) vastagolóm Metabo, gérvágó Dewalt, Excenter csiszoló Ryobi.
    Használtan a Metabo BAS 317 szalagfűrészt lőttem, nem ment 3órát sem a tulaj szerint, ami valós is lehetett, mert nem vágott egyeneset rábeszélésre sem! Nem is tudom miért nem küldte vissza garanciába. Gari lejárt 5napja mikor megvettem (pff) szétszedtem, hát a felső kerék dőlést állító résznél van egy tengely amin billen a kerék, hát ez gyárilag el van fúrva v 2mm-el (nem csodáltam, h nem vág egyenesen). Végül meg hackeltem, azóta 60cm-en simán vágok 0.5mm-es szeletet :) öröm és boldogság, de ráment v 3 napom a hiba keresésre és a beállításra.

    Köszi, hogy el olvastátok, a segítőknek pedig külön hála!
    Ui.: A helyesírási hibákért elnézést utólag is :) mert minden fórumon vannak akik háklisak rá :)

Új hozzászólás Aktív témák