Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Z0mbi #55628 üzenetére

    nálam a karantén hozta meg az áttörést. előtte ugye 6-ig meló, hazaesés fél hétre, akkor vacsora, kis játék a gyerekekkel, fürdés, estimese, alvás. hétvégén meg örültem, ha a kötelező köröket meg tudtam csinálni a ház körül úgy, hogy közben a családdal is vagyok.
    aztán márciusban közölte a cég, hogy találtak az irodában egy fertőzöttet (800 ember között mondjuk nem meglepő), úgyhogy most ebédnél tipli haza, holnaptól meg nem kell jönni két hétig. aztán a két hétből először egy hónap lett, aztán 2, 3, stb, még mindig itthon vagyok.
    éppen a meló se volt rengeteg tavasszal, abba tudtam hagyni sokszor 4 körül és kimenni csinálni ezt-azt.
    először a gyerekeknek egy emeletes faházat homokozóval az aljában, aztán pedig nekiálltunk faterral az új terasznak és rá a fedett résznek, amivel 5 éve nyaggat a feleségem, csak az előző teraszt a formája miatt kb lehetetlen volt rendesen megcsinálni a süllyesztett lépcsőkkel, egyszerűbb volt újraépíteni a nulláról. azóta könnyebben átmennek a szerszámvásárlások, itt is a vízkivetős faházelemeket szebben vitte a Dewalt, mint a régi Parkside, és mégis 11K/nm anyagról van szó, az ilyet nem szeretem hentesbárddal darabolni.
    hozzáteszem, mikor nekiálltam a kisháznak, még nem hitte el, hogy fel tudom építeni, úgy a második héten már láttam rajta, hogy kezdi.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák