Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz Gabor111234 #56531 üzenetére

    Nekem van egy hasonló gépem mint a te Scheppachod, de az olyan értelemben nem katasztrófa mint Te írod. Azon pedig csodálkozom, hogy ha nincsenek az asztalok egy síkban, akkor azt ne lehetne megoldani. A barkácsgépeknél visszatérő téma, hogy be kell fejezni a gyártást. :( Sajnos ez így van és nem árt, ha ehhez ért is az ember. Különben nagyon mélyen kell a zsebbe nyúlni. Vagy, hogy gyárilag jó legyen, vagy hogy valaki megcsinálja helyetted.
    Ezzel együtt ez a kis gép persze soha nem fog olyan élményt adni, mint egy fél tonnás, telepített gép.
    Azon is csodálkozom, hogy a full barkács darab után nálad egyenesen egy Hammer A31 következik. (bár az igazán profik szerint ez a Hammer is valójában igényes barkács kategória) De ha van rá pénzed, akkor persze hajrá!
    Sokan a Metabo HC-260-at, Bernardo PT 260-at, Holzmann HOB260ECO-t, DeWALT D27300, Bernardo PT 310-et, stb. választják, pénztárca függvényében.
    Abban, hogy a Hammer értéktartó, csak részben van igazad. Amint kihoztad a boltból, máris buktad mondjuk egy Metabo HC-260 árát. Az olcsóbb gépeknél lehet, hogy százalékosan nagyobb a bukta, de nominálisan mégis kevesebb. De ha úgy érzed, hogy a Hammer kell neked, akkor hajrá!
    A gyanta meg bele fog ragadni, de egy kis oldószerrel megoldható.

    (egyébként mennyire másként gondolkodunk, én biztos, hogy szebbnél-szebb lombos faanyagokat vennék és nem a legdrágább gép, legolcsóbb faanyag párosítást... azzal együtt, hogy a fenyőnek természetesen van helye és szerepe.)

Új hozzászólás Aktív témák