Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz fogtunder #56709 üzenetére

    A tűzhely kérdést hagyom, mert nekem tényleg nulla tapasztalatom van a mai modern főzőlapokkal kapcsolatban. Bááár - nem nézek főzős műsorokat - de nekem úgy rémlik, hogy a séfek munkahelyein gázlángon dolgoznak a profik. Ha igazam van... És ha így van, akkor az nem véletlen.

    "mi a problémád a bevágott mosogatóval?"
    Hát az, hogy a mosogató kiáll a lap síkjából és körben van 5-8cm-em teljességgel haszontalan felület, amire nem lehet rátenni semmit, mert nem áll meg, kifelé billeg és ahonnan a vizet nem lehet visszaterelni a helyére. És ami a lényeg, a besüllyesztett mosogató medencéje (a rozsdamentesekről beszélek) mindig kisebb mint a teletetősé lehet.
    De az van, hogy én az az idejét múlt ürge vagyok, aki a mosogatót mosogatásra használja. Nyilván, aki bevágja a szennyest a mosogatógépbe, annak aztán nagyjából tök mindegy, hogy milyen is a mosogató medence. Én viszont abban pocsolok elég sokat és nem mindegy, hogy milyen mély (sekély) a medence, hogy körben mennyi hely van, hogy az óhatatlanul is kipocsolt víz mit csinál.
    Még annyit "mentségemre", hogy egy kis konyhánál számít minden felület. Mostanság sok olyan bazinagy konyhát látok, ahol tényleg van hely mindennek. Nekem nem okoz gondot lehajolni a sütőhöz, de ha az is pult magasságában lenne, akkor elvenné a helyet az egyéb funkcióktól. És szerintem - bár ez nyilván használatfüggő) nem nyúlkál az ember sűrűbben a sütőben, mint mondjuk a helyére tett alsószekrényben.
    Én határozottan állítom, hogy a divat mindent visz, kavalkáddal meg nem akarok vitatkozni, mert az ízlés tulajdonképpen annak a mentsvára, akinek nincsenek érvei. De nyilván én erről másképpen gondolkodom, mert a külcsín és belbecs összehangolása a szakmám és nem tehetem meg, hogy ízlésre hivatkozzak. :)

Új hozzászólás Aktív témák