Új hozzászólás Aktív témák

  • tfe

    tag

    válasz Zol205 #64837 üzenetére

    Részemről milesit láttam már közelről (ó cucc), és remmers-t használok, ha nagyritkán lazúrozni kell, abból is a GW310-et, ami vízbázisú.

    Rettenet gyorsan szárad, szóval ha megfolyik, akkor valamit csinálni kell, különben úgy marad. Mechanikai védelmet nem nagyon ad a fának (ahogy egyetlen vékonylazúr sem), viszont baromi ellenálló, 3 éve kentem le vele a gyerekek játszóházát, nagyjából pont olyan mint akkor, pedig direkt napon van. Víz ellen is baromi jól véd. Ha engem kérdezel, akkor szerintem az egyik legjobb vékonylazúr. (ha nem a legjobb)

    Hauch Tominak van egy videója (vagy volt, fene tudja, hogy ez is áldozatul esett-e a nagy youtube hack-nek), ahogy teddy hengerrel hordja fel a remmers HK-Lasur-t (ez az oldószeres vékonylazúr verzió), azzal könnyebb egyenletes felületet csinálni.

    Viszont ha ez az ajtó beltéri, akkor elengedném a lazúrt, az kültérre van kitalálva, szinte biztosan valami olajat kennék rá, azzal sokkal egyszerűbb dolgozni hobbi körülmények között és egyenletesebb, szebb felületet lehet elérni. Ebből is van sokféle, a gyors kikeményedés miatt a Rubio 2C-t szeretem a leginkább.

    Egyébként egészen vad színskála van a remmersnél és a rubio-nál is. Egyik előtt sem kell alapozni, csak jól előkészíteni a felületet (többlépcsős csiszolás + tisztítás)

Új hozzászólás Aktív témák