Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz SeatZola #65705 üzenetére

    Az urak többsége legyintett a "pontszerűen szorító" aldi/lidlis szorítóimra, és én persze elfogadom, hogy az újfajta márkásabb szorítók mindenben jobbak, de azért téged - ha már a költségvetésed szoros - mégiscsak rábeszélnélek ezekre az olcsóbbakra (már ha kaphatóak lennének) Már csak azért is, mert - nem néztem utána - de szerintem négyszer annyiba kerülnek a jobbak és én váltig állítom, hogy a szorítókból sosem elég. Vagyis négy aldis szorítóval meg tudod oldani azt a feladatot, amit egy Besseyvel sohasem. Vagyis a sok lúd disznót győz.
    Nekem van vagy 30 szorítóm, kezdetben Elzett darabokat vettem, később jött a fűszerboltos és teljesen jól elvagyok velük. Nincs olyan gondom, hogy ezek miatt ne tudnék megvalósítani valamit. Persze, nem készítek demonstrációs videókat nyálcsorgatás gyanánt. A szorítók fején lévő műanyag egyébként kevés nyomot hagy, de amikor tényleg fontos, olyankor eleve beiktatok egy alátétlécet és nincs nyoma a szorító pofájának. Viszont a fűszerboltos gyorsszorítók szerintem kerülendők. Ahogy a barkácsbolti legalsó polcos darabok is.
    Korábban fotózgattam is ezeket a szorítókat, de sokat kellene keresgélnem : (
    Megtettem...
    Ami a forgácselszívót illeti, nekem egy 15 éves Hyundai van. Nem mondom, hogy ne lehetne ennél erősebb egy elszívó, de csöndes és kitartó darab, elszívja amit el kell. Barkács kategóriának számít, de valójában csakis a hozzá adott gégecső volt szar, de az nagyon, ahelyett gyorsan vettem egy profit.
    Úgy látom most ezen a fantázianéven fut legolcsóbban:
    https://webarena.hu/heimwerk-fm230-porelszivo-750w-1400-mora-34303
    Minden alkatrésze fém, számomra bizalomgerjesztőbb mint a Scheppach, aminek a teljesítménye is kisebb.

Új hozzászólás Aktív témák