Új hozzászólás Aktív témák

  • SeatZola

    őstag

    válasz ViktorSz #65758 üzenetére

    Figyelj, azt olvastad, hogy én mire és mennyit fogom használni a Scheppach asztali körfűrészt? Csak mondom, hogy kb havi összesen 1-2 órát. Ha ennyitől elromlik (szénkeféje vagy tengely vagy bármi) akkor eladom alkatrésznek 25eFt-ért és veszek egy Dewaltot. De szerintem ennek azért kicsi az esélye. Ne abból indulj ki, hogy te egy gagyi barkácsgépet ipari, termelő körülmények között széthajtottál.
    Vágom, hogy ez egy egyszerű szar gép arra amire te szeretted volna használni. De nem mindenkinek arra kell, amire neked kellett volna.

    Amit említettél Paliszander spiráltengelyes kombi gyalu nettó ára több, mint amit én összesen kifizettem az alábbiakra: asztali körfűrészre (Scheppach HS105), állványos fúróra (Scheppach DP19), kombi gyalura (Scheppach HMS1070), gérvágóra (Makita LS1018LN), multi felsőmaróra (Makita RT0700) , 2 db ütvecsavarozóra (Dewalt DCF887 , Parkside Performance), ütve fúró-csavarozóra (Dewalt DCD796) és fúrócsavarozóra (Parkside Performance), akkus dekopírra (Dewalt DCS334) és excentercsiszolóra (Dewalt DCW210). És amúgy tudod mit: amire én használom őket, mindegyik megfelel és örömet okoz nekem. Tudom mindegyiknél lehetne sokkal jobb is, de nekem ez tényleg csak hobbi. Az árkülönbözetet meg elköltöm/költöttem méregdrága laptopra, OLED tv-re, kocsira, svájci órákra, ékszerre, nyaralásra, meg a házam átalakítására. És nem bántam meg. Szerintem nagyon nem értetted meg mit és miért írtam. Csak segíteni szerettem volna az ilyen abszolut hobbistáknak, mint amilyen én is vagyok!

    Rappi

Új hozzászólás Aktív témák