Új hozzászólás Aktív témák

  • szinimini

    senior tag

    válasz kavalkád #66179 üzenetére

    Nem kell/szükséges mérni, csak én mérek több fognál kb 3nál, hogy tényleg jó legyen minden, ezt csak a saját megnyugtatásom miatt csinálom.
    Amúgy a fűrész egy gyári Bosch GTS 10XC
    Nem csináltam rajta semmi mókulást, szinte alig használtam.

    Amadeus214
    A hibák olyan kb 2-3mm volt bőven,és talán néha több is,de ha jól emlékszem akkor nagyon max 4mm lehetett,de itt akkkor már vmit nagyon elcsesztem. Ezért is gondoltam, hogy valami kis apró fogás tuti elmarad....
    Erre a távtartós sínrendszerre gondolsz?
    Az alábbi körfűrész és sínem van : Bosch GKT 55 GCE és egy hozzátartozó 1600as sín.
    Lefogatni a sínt nem tudom,mert a földre teszem elsőre az egész osb lapot és aláteszek egy 30as hungarocelt és utána a frissen vágott élt teszem az asztali fűrész stelleréhez.
    Én azt hittem,hogy így akkor a két él párhuzamos lesz.
    De akkor lehet,hogy már itt elcsúszik az egész vágásom? Amúgy amikor itt csak vezető sínnel akartam táblásítani itt is elment a méret kb 2mm-t, ez meg azért lehet,mert elcsúszik a vezetősín? Ezért is gondoltam, hogy elsőre leszabok egy darabot és utána az asztalin méretre vágom.
    Be kellene szereznem hozzá a rögzítőket is,de akkor azokat hogyan rögzítem? Nincs sajnos akkor asztalom, amire felférne egy egész tábla. ( 1 kocsi állásos garázsban vagyok ) Van erre vmi tippetek? :)

    Szóval tanulni kell ezt még bőven úgy érzem :)

Új hozzászólás Aktív témák