Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman_123
tag
válasz erhas01 #64955 üzenetére
Akkor nekünk annyi, mint sósnak ... 😆
Vaaagy ... ha még menthető a család, csinálok gyorsan külön vágódeszkát, és belelézerezem a sarkukba, hogy: "hús", "zöldség", "egyéb" (egyéb = pl parizer? vagy az már hús? Vagy ezen akkor csak gyümölcs mehet? mi az az egyéb? )
Ómájgád. Nem akarom tudni mit vétettem eddigHobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar
-
Amadeus214
csendes tag
válasz erhas01 #64955 üzenetére
sziasztok, a zindex hobbiasztalos fórumon szoktam néha hozzászólni, bocs, hogy itt is beleugatok:
a vágódeszkák (és a teljes élelmiszer-előkészítési folyamatok) élelmiszer alapanyag szerinti elkülönítése és szín- (vagy más) kódolása a vendéglátóiparban követelmény , otthon nem , illetve csak az ésszerűség határain belül javallott. Éttermekben ezért pl. különböző színű vágódeszkákat (bocs: vágólapokat) használnak hal, hús, zöldség, stb feldolgozáshoz.
Lehet fa vágódeszkát használni éttermi konyhában is, fertőtleníteni kell használat után, illetve a következő használatig besózni.
A csersav (tannin) nem mérgező, nagy bajban lennének a vörösbor kedvelők, ha az lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen