Új hozzászólás Aktív témák

  • Ł-IceRocK-Ł

    addikt

    válasz koshmar #25920 üzenetére

    A fékbetéten van ilyen kis pöcök.
    [link]
    Ahogy a képen van. Nos a gyári betéteken alacsonyabb a pöcök, amit én vettem azon ilyen magas kb. A féktest úgy van felrakva, hogy a pöckök a villa szára felé mutatnak. Ahogy meghúztam a rögzítő csavarokat, a pöcök beleért az adapterbe. Ezért nem húzta vissza a mágneses fej, mert beleakadt. De amint meglazítottam a csavarokat, rögtön visszaugrott, mert a fül eltávolodott az adaptertől, és így szabad útja volt a helyére.

    Pedig előtte már fékpofát köszörültem, a féket csiszoltam stb... pedig ilyen egyszerű volt. De még a nagy bringás haverommal se tudunk rájönni. Utána addig néztem figyeltem minden szögből hogy mivan, és akkor láttam meg hogy az adapteren egy kis helyen lejött a festék. Na mondom ezt megnézem. És akkor láttam.

    Satu padba be a flex, csiszolókorong rá, majdnem az egész pöcköt lecsiszoltam. Felraktam beállítottam, még nem kopott be teljesen, de már nagyon jól fog. Hátsó kereket is középre húztuk, mert kicsit el volt mozdulva, ott is beállítottuk a féket, mert már kopott kicsi a fékpofa. Szóval most kb brutális a fékerő rajta, alig kell fél centit húzod a fékkart és már blokkol félig. Kicsit erősebben meghúzom már satu. És tolás közben sem nyiszorg egyik tárcsa sem, menet közben sincs hangja. A lánc is kapott egy kis olajat, suhan mint a szél. Holnap meg ha jó idő lesz meg is takarítom itthon a kicsikét.

    Röviden ennyi :))

    [ Szerkesztve ]

    "lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper

Új hozzászólás Aktív témák