Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Z.É.T. #15919 üzenetére

    ha Girlire gondolsz ami epp most megy ez valami katasztrofa. ha jol latom ez a regi A38 / Wan2 szinpad, szoval a masodik legnagyobb szinpad, ami 2019 korul ilyen 12-15000 fo volt amikor legutobb kint voltam. vannak kb 3-500an amibol mozognak paran elol. csajnak nincs hangterjedelme (es az is igy tunik el, a hangerejen utan kene allitani mert uszik el), nincs elo kiserlete nem szabadott volna kiengedni egy ekkora szinpadra, mert nem bir el vele. regebben az Europa szimpad este 11kor pontosan erre volt. nem ez a legrosszabb koncert amit lattam a Szigeten, de en meg emlekszem arra amikor a Sziámi nagyszinpados volt, es azt gyakorlatilag lehetetlen alulmulni.

    jaja, kisebb, konnyebb, mobilabb es sokkal tobbet lehet vele csinalni. en Algoriddimet hasznalok, de ahogy nezem pl Seratobol es Recordboxbol is van full integralt megoldas. latvanypeksegezni persze nem az igazi, bar az is megoldhato, ha jol tudom VJ integracio szokott lenni.

    jo, persze jol nez ki a bakelitrol jatszott koszos techno set, de ugyanazt sokkal kevesebb maceraval es jobban meg lehet mar mashogy csinalni. live scratch meg tenyleg retegigeny, ahogy mindig is az volt.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák