Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz denesdr #16436 üzenetére

    Ezt olvasni tőled több mint fura...te, mint (egyik) szószólója a kábel ellenességnek, olyat írsz, hogy egyik (hasonlóan árazott) coax kábel jobb mint a másik, csak mert valóban 75 ohmosra "tervezett" (?) a dugója (állítólag?). A netdepósnak talán nem 75 ohmos a dugója? Ezt így képről megmondod? :C
    Amúgy meg szerinted (is) egy kábel a hangerő különbözeten kívül semmi hangi "elváltozást" nem tud tenni egy rendszerben sem. Akkor most mire véljem a véleményedet?
    Valami frappáns (értelmes) választ várnék, ha nem gond... ;]

    Én meg meg sem szólalok, mert ha netán igen, akkor szinte azonnal jönnek az okos "cimboráid" (elvtársaid) és azzal vádolnak, hogy félrevezetem szegény kérdezőt, de te ugyanakkor orbitális hülyeségekkel simán traktálhatod.
    Semmi, de semmi nem támasztja alá, hogy az általad linkelt kábel akármiben is jobb hangi tulajdonsággal bírna, mint az a netdep@s. A "vallásod" szerint amúgy sem lehet semmi különbség kábelek között, még ha 1 milliós kábelről beszélünk, akkor sem. Szóval? Mire véljem akkor eme "offenzívát"? :D A másik oldal "fővezére" (főtitkára) (saját állítása szerint) 100 Ft-os kábeleket használ, mert a kábel az, ami tök mindegy és aki nem így gondolja, az laposföldi ostoba "paraszt". Ilyenformán végképp nem értem, hogy mit keresel itt és miért ajánlsz kábelt?

    Nem mellesleg Dune-hez kellene, amihez aztán tényleg nem fontos a kiemelkedően jó kábel, tehát a kérdező által linkelt is bőven jó lehet és szinte biztos, hogy nem azon múlik majd a kapott hangminőség, hogy a dugók valóban 75 ohmosak-e rajta, vagy sem.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák