Új hozzászólás Aktív témák

  • Peti66

    senior tag

    válasz baloghzr2 #12991 üzenetére

    Szia!
    Ha már a bejárató(beégető) :) emulált hangsávokat használsz,érdemes sőt ajánlom a figyelmedbe a Pink-Rose zajt :K ebben minden hang alak -jelleg bele van sűrítve.
    Ez a bejáratás mizériát nem úgy kell elképzelni,hogy folyamatosan kell nyomatni neki a kakaót.
    Időnként kb. 1óra pink zaj után,be kell iktatni digitális csendet is.Ez kb. 20 perc :K
    14-16 óra után érezhető,hallható változás áll be a hangképben tér nyíltabb lesz stb.,stb.
    A mechanikai munkában részt vevő:pille szél,hsz,perem,membrán betőrése-bejáratodása csak részben igaz.Legalább ilyen fontos a tekrencek kristályszerkezetének módosulása :K
    Nem mennék most bele az anyag Metalográfiai kristályszerkezet módosulásaiba,de meg kell említenem,hogy ez valóban létező anyagszerkezet változás.
    Na de, tényleg csak tömören :D Áram ill. rezgés hatására az anyagszerkezetben levő kristályok elmozdulnak,ez ugye hőfejlődéssel együtt jár.Lehűléskor stabilizálódik az anyag szerkezete.Na most,ha ez sokszor egymás után következik be, az anyag kristályszerkezete átrendeződve rögzül.Ekkor, már nem változnak az elektromos tulajdonságai.
    Mikkor már úgy döntesz,hogy no most aztán elég volt,következik az álmélkodás legalábbis az első 1/2 órában,hogy milyen xarul szól.Na, de ez után már minden hang a helyére kerül :K
    Úgy hogy NO PARA :)
    Persze természetes úton is ugyan arra az eredményre jutsz,bár én a bejáratást intenzívebbnek vélem,mivel spektrálisan tömörebbek benne a jel komponensek :K ;)

    Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...

Új hozzászólás Aktív témák