Új hozzászólás Aktív témák

  • Deadzone41

    őstag

    válasz orbano #13044 üzenetére

    nem szeretnék használt cuccokat vásárolni tudom jobban ki lehet vele jönni árba de sok a macera. lehet első körbe csak fej egységet + az első szettet szerzem be hogy azért szóljon valami olyan 100forintba. az autó nem lesz napi rendszerességgel használva, nem szeretnék sokat költeni ezért hifire, szerintem a minőségi zenehallgatás helye otthon van ahol nyugodtan le tudok ülni, és figyelni a zene részleteire, éppen ezért nem vettem pl. utcára high-end fülhallgatót az mp3 lejátszómhoz. sajnos az autó kis tere, akusztikája, menetzajai, hangszórók elhelyezhetősége nem éppen kedvez a hifinek és gondolom többszörös ráfordítással lehet csak egy otthoni sztereóhoz hasonló hangú rendszert építeni. persze ha az anyagi lehetőségeim megengednék biztosan beépíttetnék egy csúcs rendszert mert szeretem a zenét :).
    le tudná valaki írni milyen munkálatokkal jár az első ajtó korrekt beépítéskor?
    ha csak simán a gyári helyre teszem be a hangszórót semmi extra, semmi kátránylapozás stb akkor nem is érdemes többet költeni jobb hangszóróra? kb milyen arányban kell költeni a különböző komponensekre? pl egy 40ezres fejegységhez és egy belépő erősítőhöz gondolom nem érdemes 100ezres hangszórókat venni, bár ha jól tudom a hangot legnagyobb részben a hangszórók határozzák meg.
    ahogy nézegettem csak a drágább fejegységek támogatják a flac formátumot, és mivel nem szeretnék cd gyűjteményt tartani a kocsiba sajnos marad az mp3 ami ismét nem a minőségi zenehallgatásnak kedvez :\

Új hozzászólás Aktív témák