Új hozzászólás Aktív témák

  • vati182

    aktív tag

    válasz Peti66 #25862 üzenetére

    Na ezzel máris sokkal előrébb vagyok köszönöm, az előtte levő idézetet próbáltam kikeresni, de nem találtam, hogy pontosan minek kapcsán írta az illető.

    Na de mindegy akkor nézem ezeket a jvc-ket

    (#25863) borat26

    neked is köszönöm, a sub kérdésedre meg a válasz, nem tudom, hogy hogyan vagy hova van rákötve az a kis mély azon az alap lejátszón, fogalmam sincsen nincsen ilyen plusz egység az ülés alatt mint amit másoknál látni lehet:) annyira nem értek hozzá ehhez sem hogy milyen pluszokat nyújt meg mit nem, így ha kérhetem, akkor párat mondjatok amit figyelni kell és az adott dolog mire is jó, mert nekem eddig az usb, auxés talán sd kártya volt ami fontos szempont lett volna, mert többnyire úgyis telefont akarnám rádugni auxon keresztül vagy pendrivet, még nem tudom elég hosszú út lesz...

    Ameddig válaszoltatok addig is nézelődtem, és kérdezném, itt a még jelzem jvc-kre nem néztem rá de ez az lg ez hol van az ajánlott darabjaitokhoz képest?
    http://www.edigital.hu/SD/USB_fejegyseg/LG_MAX220UB_autohifi_fejegyseg_piros-p324175.html

    addig is megnézem ezt a jvc x30-at
    amit mind a ketten ajánlottatok(hacsak az a kd nem jelent nálad valami különbséget az előtted szóló ajánlatához képest) :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák