Új hozzászólás Aktív témák

  • kavics325i

    őstag

    opeter70 Nem,nem kap feleannyit a hsz-ek darabja.A teljesítmény adott erősítőnél megadott ohmnál nem nő-csökken ha több hsz-t kötsz rá ha az ohm azonos. Ha lentebb illeszted akkor tud nőni mivel kisebb az ellenállás,de veszít az energiájából ezért nem tudja kontrolban tartani annyira. Épp a múltkor írtam ezt le,de ha nem érdekel Titeket szóljatok.

    Más.Kösz Gabber,+ mindenki,de nem igazán tudom ezekről a zenékről elhinni,hogy egy színpad előtt ülök. Van ahol hihetetlen,hogy előttem 1 méteres vonalban a színpad szélén két fószer gitározik egy középen énekel,meg néha valahol közbe nyúl a kórus.(Eugene)
    Aztán.Sokszor,és egyébként pont emiatt tettem fel a kérést, hallom sőt még nem nagyon hallottam ahol nem,hogy van vagy tíz dobos. Mert hát amikor megy a dob is az jön vagy tíz helyről. Tehát akkor legalább tíz dobosnak lennie kell. Yello is jó a maga műfajában,de ott sincs színpad. Kferi amit amott küldött talán az áll a legközelebb,de bár fáradt voltam ott se hittem a fülemnek.
    Konklúzió.(Részemről)
    Költ mindenki(épp amennyit gondol,vagy akar,vagy tud) az autóshifire(de egyébként szobai hifin ütötte meg a fülem ez a kérdés sok milliós rendszeren) keresve mindenki a magáét:
    --hangzáshű(sicc) hangok
    --tér(????) :))
    --színpad,nahh ez a legjobb :DD
    úgy,hogy közeben nincs fogalma arról,hogy mi is az valójában. Ha egy,dob nem egy helyről szól és itt a dob összes elemére gondolok,akkor az több dobos több helyen. Ha egy színpad két szélén ül egy-egy ember és középen egy énekel az számomra hihetetlen. Nem láttam még olyan színpadot. Zongoránál a magasabb oktávok az egyik részen a mélyebbek a másik részen vannak. Stb. stb.
    Tehát,a rögzítés módja sem a valóságnak HŰ módján történik,akkor mit várunk egy rendszertől????Ha a forrás,a mixmaster már eleve bele nyúl,mert nem mono mikrofont tesz a dobhoz,a zongorához vagy éppen sztereó mikrofont,hogy minél jobban rögzítse a forrást amit utána mono-sít addig nincs miről beszélni.
    És ameddig karmesterek,zenészek ezzel így megelégszenek addig nem lehet vita tárgya,hogy valami,hogy szól. Szerintem.

    " A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )

Új hozzászólás Aktív témák