Új hozzászólás Aktív témák

  • kavics325i

    őstag

    A tegnapi mondani valóm lényege amellett, hogy meghallgattam a 2013-as SQ-pa lemezt és egy Isaac belővős lemezt is a következő :
    Nem készítenek tényleges színpadi zenét, mert szerintem el veszne az átlagos(és nem csak az átlagos) hallgató által ismert sztereó varázsa. Mer' milyen jó, hogy egyik oldalt egyfajta cintányér másikon pedig másfajta. Stb. De a teszt lemezeken amit meghallgattam is ugyanezen hibák megvoltak. Szintetikus színpad tesztet meg senki nem hallgat.
    Tehát, ezzel azt akarom mondani, hogy teljesen felesleges azért választani kábelt, hangszórót, fejegységet, erősítőt, mert annak jobb a tere, színpada. Ugyanis nem készülnek olyan felvételek (vagy csak elenyésző mennyiségű, de legalábbis hallgatói szemszögből nem) ami teret és úgy összességében tényleges színpadot tartalmaz. Ezért ami szerintem lényeges, a felbontás és itt a sávszélre gondolok, az energia és a harmónia ami lényeges.
    Szerintem

    " A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )

Új hozzászólás Aktív témák