Új hozzászólás Aktív témák

  • Lite

    őstag

    válasz pengusz77 #56321 üzenetére

    Bocsánat, hogy beleszólok, de ezt a kábelt nagyon butaság lenne így használni. A tudásának töredékét sem hozná.
    Ez egy StarQuad kábel, amivel lehet azt csinálni, hogy egy vezetéket használsz sztereó hangátvitelre, de az azért messze nem lesz olyan jó, mintha klasszikus kötésben teszed rá a dugót, azaz a sodrásban egymásnak szemben álló érpár az egyik pólus, a másik érpár a másik pólus. A Klotz 4 színű, ha jól emlékszem, ott a piros-zöld az egyik pár, a kék-fekete a másik. Kevésbé lesz érzékeny a zavarokra. Meg az egyes erek vékonyabbak, ha nem használod mind a 4et, akkor kisebb felületen megy a jel a 2 ereshez képest.

    Amit Te szeretnél, ahhoz egy négyeres kábel kell, ott az erek belül nincsenek összesodorva.

    Nem javaslom egyébként a sztereót. Ha mono IC-t csinálsz, járasd 100 órát utána. Az árához képest fantasztikus hangja lesz, a magas felbontása szenzációs, a mély nagyon helyén van. A kb. 40-50.000 Ft-os gyári kábelek szintjét tudja!
    Viszont, ha szeretsz így magadnak csinálni dolgokat, ajánlom figyelmedbe a VanDamme kábeleket.
    Nekik is van egy StarQuad kábelük, (Microphone XKE), én most akarom kipróbálni, mert a munkába járós kocsiban is szeretnék rendes zenét, de fillérekből. Ez egy ezüstözött kábel, a két fehér a plus, a két kék a mínusz benne és a Klotz árának kétharmada... :Y

    Természetesen, amit Warloo írt, technikailag helytálló, megoldható, csak messze nem a kívánt eredményt fogja hozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák