Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos1994

    aktív tag

    válasz lautnermark #58704 üzenetére

    Én két-három napja kezdtem el hallgatni az x580bt-t, (írok is majd hosszabb posztot mert van kis generátorzaj a rendszerben+állítgatok vadul egyelőre és majd jön beszámoló) előtte jvc kdr921bt volt,amiről tudni kell, hogy kb. egy az egyben kdr-90bt, csak kicsit korábbi kiadás, tehát a jvc lineup-jában kb nem volt felsőbb kategóriás készülék,tudomásom szerint 2dinen kívül ez volt a csúcs náluk. csak a full aktív vágás miatt váltottam le, mert az hiányzott egyedül belőle. Igaz, előtte a JVC a beépített végfokról hajtott gyári szettet mostani autóban a csere előtt, de előző autómban két évig szólt erősítő+szettel normálisan, úgyhogy van elég emlékem a valós tudásáról. Nekem is 80PRS volt tervben, aztán feladtam, mert ennyit már nem akartam kiadni rá, használtan sem 70-75k-t..
    Szóval hangban nem hallok visszalépést, még azt is megkockáztatom, hogy jobb. Persze egy 80PRS biztos mindkettőt veri, csak én az x580bt-nél 40 ezres ár és finoman szólva olcsó kidolgozása miatt féltem, aztán idáig kellemes meglepetés hangra..
    Vagy van még Alpine UTE-92BT, kicsit V-karakteresebb hanggal, kicsit kevesebb vágási pontokkal, de ezt múltkor kiveséztük PiciPetivel és Reneolussal, hogyha nem elektronikus zenére kell, akkor jobb a Pio.
    Negatívum:
    A kijelző egy trágyafos, fényerő nulla,de megszokható, cserébe a hívásfelvevő gomb éjszaka kiégeti a retinádat (ez k.rvára világít és nem dimmelhető) ha viszonylag fent van a DIN lyuk, de ezt hamarosan orvosolni fogom valami félig átlátszó méretre vágott fóliadarabkával..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák