Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos1994

    aktív tag

    válasz lautnermark #58708 üzenetére

    Nah, az annyiért elég jó és 99% hogy annak is ugyanaz a bele, csak + cd mechanika. :)
    Az UTE92-t én is hallottam, ott mondjuk nem volt ennyire drasztikus, csak piohoz képest sok magas+sok mély és kevés középtartomány.
    De hát jah, én se az alpine-t választanám a hangkaraktere alapján.. Csak nem merem durvábban mondani, mert volt itt vita, hogy milyen megtévesztő lehet kezdőknek stb.. :B Meg amúgy tényleg elektronikus zenére tökéletes lehet ez a hangkarakter, megfelelő komponensekkel.

    (#58706) Gyumadár: Még én is elgondolkoztam, hogy valóban megérné-e nekem a 80PRS, pedig csomiban egy Phase Aliante 12" van + Hifonics Jupiter VIII (ezt le kéne majd cserélni valami bikább 2 csatisra), első szettnek egy ResAudio szett + csöves előfokkal rendelkező 4 csatis erő, Van damme RCA,ajtók kibituzva..stb...
    Ha veszek egy új 80PRS-t akkor csak a fejegységre a rendszerem össz.értékét cakompakk ráköltöttem és még plusz 30 ezret..
    Ha lautnermarknak a szettnél meg van a szinergia akkor az se lehet rossz, lévén a dt meg a hertz esk (ev) önmagában már jó, kábelezést nem tudjuk, erősítőt nem tudjuk, de a mostani fejegységéből ítélve gondolom nem volt az se, meg azért a blaupunkt aktív mélyláda sem a csúcsok csúcsa.
    OK, vehet mindenki nyócvanpéerest, de önmagában nem sokat ér, ha nincs előtte egy igazán jó rendszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák