Új hozzászólás Aktív témák

  • lautnermark

    aktív tag

    válasz Akos1994 #58712 üzenetére

    Nekem bejön a dt284, már a harmadikat garnitúrát fogyasztom belőle. A botfülem meg úgy érzékeli, hogy az Audison Voce váltó szépen kordában tartja. A Hertz EV is megfelel, persze voltak már komolyabbak is, de most ez van. Egy problémám van vele, hogy 60-80 Hz között kevésnek érzem, remélem ezt csak az erősítő hiánya okozza! Kábelezés? Szégyenlem magam, maradékokat tettem be. A váltó előtt Cordial 215, a DT előtt a gyári vezetéke van, a Hertz előtt a Neotech 1440 vastagabbik vezetéke. Erősítő most nincs, de LESZ, akarom! Aktív Blau sub lehet, hogy később cserés lesz, egyenlőre nekem megfelel. Esetleg ki kéne próbálni passzívként egy normális erővel, nem a gyári aktív szerencsétlenséggel. Nem izgat a hangnyomás, nekem elég az a "kicsi" ami kiegészíti az "alját", hogy hosszabb távon is hallgatható legyen.

    Joe fiú
    Biztos, hogy nálam volt a probléma, dehogy mi lehetett, a fene se tudja. A kmm121 és most a mvh280 semmi hasonlót nem produkál. Viszont anno az ute92-nél tényleg annyira ott voltam, hogy kikapom és földhözb*szom (*), annyira rosszul szólt. Sőt, egyenesen hallgathatatlan volt. Siminek meg semmi baja a hangjával. Na, ilyenkor mi van? Volt ott többszöri resetelés, oda-vissza cserélgettem a Kenivel, az jó volt, ez nem. Gondoltam, hogy hátha mert új, járassuk egy kicsit. Úgy emlékszem kb. egyharmad hangerővel hagytam szólni vagy 2 órát, de semmit nem segített rajta. Így piac.
    (*) 94 óta "hifizek", ez volt az első és egyetlen alkalom idáig, hogy ilyen megfordult a fejemben.

    Reneolus
    autohifioutlet , de régebben rájöttem, hogy nem szabad náluk egyből a webshopba rohanni vásárolni, hanem emailben érdemes árajánlatot kérni, mindig adnak egy pár ezres engedményt.

Új hozzászólás Aktív témák