Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos1994

    aktív tag

    válasz evo87 #58781 üzenetére

    Adalékként hozzátenném, hogy múltkor Reneolus kollégával összefutottunk megint, (magas tartománnyal voltak problémái) meghallgatta nálam a Pio x580bt-t, utána átraktuk hozzá az Alpine UTE92BT helyére a Pio-t, még mindig nem volt annyira elégedett mint az én autómban, de ég és föld volt már elsőre az alpinehoz képest (a többit meg nyilván a többi komponens adja nála+beállítás).
    És ami előtt balhé lenne, nem azt akarom mondani, hogy az alpine meg szar lenne hangban, csak erősen V karakteres, sok magas(kb. 3khz és felette) - sok mély, és a kettő között egy igencsak visszafogott tartomány van.
    Ha rock/alter/metal a cél akkor ez nem valami előnyős, igazából a magas tartomány amit nagyon nehéz megzabolázni rajta. Ennek ellenére el tudom képzelni, hogy ez egy erősen középtartományra hangolt rendszerben még el mehet (pl. nálam most a ResAudio szett+ csöves előfok miatt eléggé pont ilyen lett, csak alpine-t már nem raktuk be hozzám..) meg rap/hiphop/elektronikus/triphop és hasonlókra nagyon frankó lehet.. csak ha nem azt hallgatsz, akkor nem biztos, hogy elégedett leszel.
    Kenwood/JVC viszont hasonló vonal mint a Pio, talán még zeneibb, csak nekem az aktív miatt nem volt járható út,mert 3 útban nagyon limitáltak voltak a vágási freki/meredekség lehetőségek mindkettő gyártónál..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák