Új hozzászólás Aktív témák

  • czanga

    őstag

    Sziasztok.

    Hibakeresés miatt kellene a segítségetek.
    Az meg lett, hogy a Pioneer fejegységem miért nem tartotta meg a beállításokat. A Pio-hoz kapott kábelen fel volt cserélve a piros és a sárga vezeték, és erre nem gondoltam Az autó kábelkötegén ott van rendesen a fix és a kapcsolt 12V is. Ellenben tegnapi beszereléskor még működött, majd ma kiálltam az utcára (4m) majd vissza, és gondoltam megmutatom páromnak, erre a fejegység működik, csak hangja nincs.

    Jó pár kulcs ki-be után se jött helyre, viszont mikor a közpönti (utólagos riasztós) gombon bezártam az autót, majd kinyitottam, akkor újra máködött. Ekkor is volt kulcs kivétel és utána is ment rendben.. Aztán 1 órával késöbb újra odaléptem a kocsihoz, kinyitottam, kulcs be, és újra nincs hang.. :F

    Ez a második Pionner fejegység benne, így kötve hiszem, hogy azzal lenne gond, mert működnek, hacsak nem a biztosíték a hátában, de akkor alapból nem kapna az egység feszt, jól gondolom?
    Csupán azért lett véve használtan (mindkettő az volt) egy másik Pioneer mert sokkal újabb és a gombkiosztása is jobb.
    Itt jön a képbe, hogy mikor az előzőt, tehát az elsőre vett Pioneer fejegységet beszereltem ment rendben, de tapasztaltam olyat, hogy elindultunk kirándulásról haza, Kecskemétről párommal, és út közben (emlékeink szerint) egyszer csak elment a hangja, de működött tovább. Az is lehet, hogy elindulástól nem volt hangja, csak nem vettük észre, vagy késöbb kapcsoltuk csak be, nem tudom.

    Mi a fészkes fene lehet ez? :F

Új hozzászólás Aktív témák