Új hozzászólás Aktív témák

  • Lusu

    aktív tag

    válasz Osynho #77477 üzenetére

    A 20/16 fontos különbség, azért a 20-asnak jóval nagyobb felülete van :) Arra kell figyelni, hogy ha nem akarsz belenyúlni a kasztniba, akkor olyan hangszórót kell választani, ami jól dolgozik viszonylag kis literben, mert ha jól emlékszem az a nyúlvány a küszöbbel van összekötve mint légtér, az megy nem ad ki túl sokat :) Vagy ugye a gyári helyre ajánlott OEM alternatíva.
    Jó lenne bármilyen komolyabb munka alakítás előtt megmérni melyik hangszóró mettől meddig képes szólni, úgy teljes bizonyossággal tudnánk ajánlani mit válassz milyen paraméterekkel, mert így részemről minden konkrét ajánlat csak találgatás.
    Hogy hol mennyi hely van az autóban, megint ismeret kérdése, de esetleg a csomagtartóban az álpadló alatt? Esetleg azt 5cm-vel megemelve? Csomagtartó oldalpanelek alatt is sok hely szokott lenni, vagy pakoló fakkot rááldozni. Alulról kalaptartó ha szedán.
    Hogy fejcserével milyen funkcióktól esel el megint az autó alaposabb ismerete esetén tudnék konkrét választ adni, lehet semmi olyantól ami számodra fontos. De ahogy elnézem a típus képeit már autó rendszer beállítások is vannak integrálva? Lehet el se indul gyári fejegység nélkül :)

Új hozzászólás Aktív témák