Új hozzászólás Aktív témák

  • konzumpro

    Topikgazda

    Még mindig érdemes a papír szűrőt kipróbálni, folyamatosan jó kávékat kapok vele. Érdekes módon most a sznob kávés topikban is újra felmerült a filteres téma. :D

    2200-nál macerás lehet a víztartály miatt hozzáférni a főzőegységhez, egy próbát megérhet, az csak a baj, ha bejön az íze. :)

    Plusz most a Hoffmann-féle mikrózást is próbáltam, grammonként egy másodperc, ad egy illatélményt, de a főzet is jobb általa, nincs rá racionális magyarázat, olyasmi lehet a hatásmechanizmusa, mint a régi zsemle, kenyér felfrissítése sütőben.

    A tejhabosítás leegyszerűsödött, már teljesen függőlegesen áll a cső panarello nélkül és csak az elején engedek be egy kis levegőt, utána koppig felmegy a tejhabosító edény és amíg elviselhető az érintése, addig gőzölöm.

    Kezdem a határaimat elérni az automatával, kéne egy karos ha újra béke lesz.

Új hozzászólás Aktív témák