Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz radi8tor #12255 üzenetére

    Nem, dehogy. Viszont 3 road trip van idénre tervben és nem akarok mindegyikre a Porschéval menni. Így Scotland inkább Volvo V8, egyébként is rég futott, csajok is hiányolták... Porsche meg inkább Nurburgring.

    Mikor ránéztem a fórumra, mar pont eljöttünk ott, 10 percre voltam a pihenőbe. Na azon a tajon végig vezetni. WoW. Mint ha egy másik bolygón lennel, valami eszméletlen. Mi felmegyünk Loch Nessig :DDD

    Glenfinnan-ben a csajok meg akarnak nézni Harry Potter forgatási helyszíneket.

    Itt ahol most vagyunk egy az egyben Colin McRae Rally az összes út. Álltálában egy sav, néha félre álló. Konkrétan asszony is mondta hogy PS2 korszakban játszott vele és egy az egyben arra emlékezteti. Majd lehet lementem a Dash camet mert brutális... De a lényeg hogy a Volvo sínen megy, le robbantani nem lehet úgy érzed. Szakadó esőben olyat mentem hogy hihetetlen, és bőven volt benne tartalék. A Porsche meg játékos, kell neki a hely néha. Pont mondtam is, ilyen szűk helyeken, esőben ismeretlen Pirelliken nem mertem volna közel sem ennyire menni mint a Volvóval, Pilot Sport 4S-en. Ahol az egész kocsi minden apró rézzenetét ismerem, szinte latom előre hol hogyan fog viselkedni. Tudom mire kepes a hozzam hangolt futómű és gumi páros.

Új hozzászólás Aktív témák