Új hozzászólás Aktív témák

  • rii

    nagyúr

    válasz föccer #14613 üzenetére

    mert szerintem nem feltétlen (pk sem, és senki sem) annyi reklámot tolnak, ami nekik elég, hanem a határ a csillagos ég :)

    reklámügynökségen dolgozom ... keggggyetlenül utálom a reklámokat ... nem elég, hogy az utcán ott a rengeteg trasnparens? van aki még TV-t is néz, ott is agyba főbe, rádiót is hallgat ... ott is f.sásig reklám ... újságot olvas ... ott is ... PH!-n is ,-D

    amúgy én csak 2 hónapja használok ABP-t, mert annyira megmihálylott már a gép, hogy csak így tudok netezni ... de van amelyik oldalra így is rákerül egy kibeb.szott full-page akármi .-)

    amúgy egy szótár-oldal mögött szerény véleményem szerint kb. semmi munkával nem jár a fentartása ... én is írtam már szótárpogramot ... mivel találtam egy DBASE állományt ... azt már csak meg kellett nyitni tipusos fileként, és keresés oda-vissza megvolt ... nem kellett senkisem a karbantartásához ... most ahogy nézem, itt van még hosszabb szöveg fordítás, ami kétséges eredményekkel jár, szerintem inkább a használhatatlan felé hajlik, meg meg lehet hallgatni a szó jelentését ... dehát az meg megintcsak egyszer megvannak az MP3 file-ok, és annyi ... nincs üzemeltetés.

    persze most jön a MTASZTAKI, hogy ők "szolgáltatnak" ... de mit?
    az hogy van egy keresőablak?
    évi 12.000 Ft-ért egy domain, annyiba kerül az egész :)
    szóval ki kellene bírniuk, ha páran ABP-t használnak ...

    piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

Új hozzászólás Aktív témák