Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz BiP #31892 üzenetére

    Köszönöm a válaszokat ! :)

    Hát a mellkasi fájdalom kb fél éve van jelen, de csak sok munka után és kialvatlanul jött elő. Most az a baj ha csak itthon vagyok, vagy sétálok már akkor is érzem hogy szur bal oldal a mellem alatt.
    Én ahogy észrevettem magamon akkor érzem jól magam a 8 órát alszok, ez az amire szükségem volna mindig legalább.
    De a Samsung mellet rengetegszer volt hogy 6 órát, de volt hogy csak kevesebbet aludtam. Meg volt kb 3X alvási paralizisem tavaly a fáradtságtól.

    Persze kell a munka, de már én is úgy érzem nem is akarok ebbe beledöglenni. Ha kibirnám magam pihenni, csinálnám tovább szivesen. De jelenleg semmi magánéletem nincs mellette, 8 órás müszak esetében durván 14 órát vagyok oda egy nap utazással együtt.

    Hajnal 3 órakor kellek, 3:35-kor indul a busz. Ez Beér a samsunghoz 5:20-ra kb 6-kor melló. Délután 15.00-ra végzünk 15:15-kor indul a busz haza és olyan 16:40-re ér be a busz haza. Marad kb 2 órám fürdeni, meg minden másra. Mert ha 8 órát akarok aludni, 7 órakor le kell feküdnöm. Ilyen egy 8 órás nap, és valóban semmi kikapcsolodásra se barátokra,barátnőre nem volna időm se.

    12 órába még kegyetlenebb
    Ilyenkor 18:20-ig van munka idő, de volt hogy este 19:00 óráig mentek a szalagok a lemaradák végett. Úgy 20:30-ra általában hazaérek ilyenkor, hazamegyek kaja tusolás és egyből alvás. Másnap meg hajnal 3-kor kellhetek, igy marad jó esetbe 6 óra aludni.
    És az a legszivatosabb hogy volt hogy hétfőtől-szombatig dolgoztunk. Maradt 1 nap pihenni, de az csak arra volt elég hogy feküdjek sorozatot nézzek.

    Úgy el lennék én itt, de hogy tényleg érzem hogy kezdi a testem megadni magát, már nem érzem hogy valóban megéri ezért a pénzért ezt a kockázatott bevállalni. Mindig úgy volt hogy ott hagyom és váltok, de aztán még is bejöttem. Én még oktoberban felirtam mennyit dolgoztam, 237 órát irtam össze, de a bérpapiron csak 208 órát számoltak el. 3 Havonta van kifizetve a túlóra is, a 12 órákat nem mindig fizetik, vagy lecsusztatják.
    Mikor 6 nap munka vagy egy héten, saját nővéreméket/unokaöcsém se láttam hónapokon keresztül. Igy nem igazán volt lehetőség még csak kikapcsolodni se.
    Legjobban az zavart hogy teljesen felborult a magánélet/munka egyensúlya.
    Egyik haverom ajánlotta átmenetileg elmeheteg betegszállitózni, átmenetileg jó lesz ez is, kicsit kevesebb lesz a pénz de legalább lesz mellette életem. :))

    [ Szerkesztve ]

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák