Új hozzászólás Aktív témák

  • Aprósólyom

    addikt

    válasz Abrion #82651 üzenetére

    Próbából állíts be triple buffert azokhoz a játékokhoz amikhez elég a 75fps... Kicsit nő majd az input-lag de javulhat a min fps.
    Én egyébként azt tapasztaltam ki radeon chill-nél, hogy ha a max fps fele a min fps, akkor szinte észre sem lehet venni, hogy működik (De persze ez a játék motorjától is függ.)
    De az is javíthatna a helyzeteden, ha esetleg freesynces a monitorod. Vagy akár v-syncet is használhatsz, viszont akkor érdemes lehet beállítani az input lag csökkentést.
    Az input lag csökkentés viszont nem megy chillel. Ilyenkor viszont használhatsz in-game fps limitert vagy a Radeon szoftverben is van, a részletesebb beállítások között.
    (A radeon chill alatt ki kel nyitni a részleteseb beállításokat.)

    Egyébként meg igaz, amit írnak a srácok, a 2. gen intel felett már nagyon eljárt az idő. Bizonyos játékokhoz még ma is jó lehet, de már évek óta egyre több játékhoz már egy GTX 1060 esetén is kevés (CPU bottleneck), nem hogy egy 6600 XT mellé.
    De ha eddig kihúztad én nem csak az AMD 7000-t várnám meg, hanem a nem sokkal később megjelenő 13. gen Intelt is. Illetve akkor vásárolj be, mikor már piacon van mindkettő 1-2 hónapja, hogy a legnagyobb versenyben kössél jó üzletet. Ha megjelenéskor szinte azonnal vásárolsz, akkor az erősen feláras lesz a biznisz. szvsz

    Jevons paradox

Új hozzászólás Aktív témák