Új hozzászólás Aktív témák

  • Lord Dragon

    senior tag

    válasz Dinomano #83039 üzenetére

    Sajnos az a baj, hogy pont akkor vásároltál videokártyát, amikor az eddigi történelem során szinte egyedülálló módon soha nem látott mértékben elszálltak a videokártya árak. Tehát irreálisan sokkal magasabban voltak a VGA árak bármely korábbi állapothoz képest. Tulajdonképpen teljesen nevetséges volt, hogy milyen áron kínálják a videokártyákat.... te meg jól bevásároltál ebben az időszakban.

    Jelenleg pedig szimplán csak egyre jobban visszatérnek a VGA árak az eredeti kerékvágásba, ahol mindig is voltak korábban.

    Én fordítva szívtam meg. Eléggé képbe vagyok pedig a piaccal, mert ebben dolgozok, mégis benéztem én is: Amikor elkezdtek felmenni a VGA árak 2-2,5 évvel ezelőtt, akkor az első pár hónap után már olyan kedvező áron tudtam eladni a régi videokártyámat, hogy kvázi 3 év használat után annyiért ment el a videokártyám, amennyiért megvettem. Szóval ingyen használtam 3 évig. Ezen a ponton minden fasza és jó is volt. Így arra alapoztam, hogy MOST nagyon jó áron megszabadultam tőle, aztán meg majd, ha újra visszatérnek az árak a régi kerékvágásba, akkor olcsón veszek egy erősebb kártyát. Így szinte ingyen vagy kevés pénzért meglesz a videokártya fejlesztés, addig a pár hónapig meg elleszek a GT 710-essel....

    Csakhogy a videokártya árak nemhogy nem térek vissza az eredeti árra, hanem tovább emelkedtek látszólag a végtelenségig én meg ott maradtam VGA nélkül beláthatatlan időre. A pénzből ami kitermeltem, abból meg még arra se futotta volna amit eladtam, csak egy még gyengébbre.... :D Szóval pont fordítva szívtam be ezzel. Erre nem sokan számítottak, hogy ennyire elszállnak az árak, mert soha korábban nem volt ilyenre példa. Én is csak az elmúlt 18 évnyi tapasztalatomból tudtam kiindulni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák