Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz MiklosSaS #101067 üzenetére

    Az baj szerintem,hogy mindig félre értesz. Keresi a fene. Nekem megvan elso hsz-m xantosnak szólt neki reagált. reagált En keresem.. En nagyon jól el vagyok a mostani g epeimmel. Szeretnelek emlékeztetni ra,hogy xantoßnak írtam ,hó átérezni mit mond. És,hogy Te többször váltottak gépet mint En nadrágot . ;) de múltkor is ugyan ezzel jöttél. Valaki ir valami dolgot En válaszolok neki. Azutan te arra rögtön azt a következtetést vonod le,hogy En akarok váltani. Tök logikus. ;) szóval légyszi olyat allits ami valós. Két éve kizárt,kizárt keresem mert a cég akár váltani fel éve. ;) előtt meg 8120-am volt most meg 8320-ám. ám VGA-t vadász. ;)

    Peter ki kínáló. Xantus írta,hogy a i5-tel mi van neki meg az Fx-kel En neki írtam írtam. Az ra sas iet nekem valami dolgot és árt valaszoltam. ;) birom ezeket az osszefuggestel összefüggéseket. ;) azt hittem fórumon azt e van a válasz,hogy latszodjon ki kinek melyik hsz-re ír. ;)

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák