Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz norbert1998 #101993 üzenetére

    Nézd el nekem de nem ettem meszet, nem fogok 33évnyi élet tapasztalatot 18évvel hasonlítani.

    Eltöltöd majd az első pár évedet _szerintem_ kórosan sovány lányok mellett és visszatérhetünk rá.

    A kép egy beállított fotó, kvázi valamennyire művészi/divatvilág töltetű, az álatalad említett mindennapokhoz semmi köze nincsen. Az anorexia-nervosa pedig erősen azt a réteget érinti, akik ilyen jellegű fotókon feltűnnek vagy feltűnhetnek mert ezen világok közelében mozognak. Eleve a fotó egy pillanatkép, maga a név/jelző/betegség pedig egy hosszú folyamat megnevezése, melynek olyan a természete hogy csak a végső/utolsó stádiumairól találhatsz képeket. Attól mert a pillanatképen nem ezt a "végső" stádiumot látod még nem jelent semmit.

    Olyan mintha egy dús hajkoronával rendelkező személyre közölnéd hogy nem lehet rákos mert van haja, holott csak annyi a szitu hogy még nem járt sugárkezelésen..

    Abban nyilván igazad van hogy vannak ilyen alkatú lányok, nyilván ebben az esetben nem él az általam alkalmazott jelző. Ha a kép születésének puszta természete nem húzná nevezett világok fele a témát, aktualitása sem lett volna hogy szóba hozzam, max annyit hogy piszkafa.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák