Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz DR|FTK|NG #104037 üzenetére

    Nézd, két dolog motoszkál a fejemben:

    - az Apple fizet nekiek órabért azért hogy pár napra oda költözenek és várják az uj telefont. Ezt megértem, az Apple-nek jó mert fasza reklám, a munkanélkülinek meg megéri ott állni pénzért.

    - ennyire el vagyunk butitva/butulva. Azoknak az embereknek nincs más dolguk? Munkahely, család, gyerekek, számlák? Megengedhetik maguknak azt a luxust hogy 5 napot elveszitsenek az életükbõl a semmire? Egy olyan dologért , tárgyért amit fél év mulva utánad dobják majdnem féláron? Ezeknek az embereknek az agyukban az agyevõ bogár éhezik?
    Számomra hihetetlen hogy ez a társadalom ilyen fénysebességel rohan a vesztébe. A legszôrnyübb hogy ezeknek az embernek nevezett idiótáknak van/lesz gyermekük, milyen pèldát mutat majd nekik? 10 ilyen idiótának lesz 25 gyermeke...annak a 25 gyereknek majd lesz 60-70 gyermeke...és igy tovább. Ebben az íramban 100 év mulva nemhogy könyvet olvassanak, de még a nevüket sem fogják tudni leírni.

    A legnagyobb baj az hogy tul kényelmes az életük egyeseknek. A világ másik végén meg gyerekek halnak meg naponta étlen/szomjan....
    Rohadt egy szennyes világ ez amiben élünk....sokszor a halál volna a megváltás.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák