Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz MiklosSaS #106269 üzenetére

    "Ha összeszámolom, lehet dupla annyi Radeonom volt nekem mint neked..de lehet tripla is."
    Ez csak pénz. :U De halkan szólok, legalább 15db Tahiti-s kártyám volt, szval lehet mennyiségben is vezetek. :P

    Nem a halandzsa a lényeg, nem is értem, miért kell Abu dolgaival idejönni ködösíteni. A Radeonok működnek, most. Minek ködösíteni? A 290X-em is működik, és viszi a játékaim, MOST. A Tahitik is működnek, a Polarisok is.

    "melyik is az ami forr? Na látod...pedig majdnem egyformán zabálnak..."
    Mr. Tapasztalat, a tranzisztorsűrűség fogalom mond neked valamit? :U A 780 Ti 561 mm²-en adja le a ~20W-al kevesebb hőjét, míg a 290-es Radeonnak csak 438 mm²-e van. Igen, emiatt némileg komolyabb hűtő kell a 290-ekre.

    Az OC dream Furyka... Nem OC dream, ezzel bakot lőttek ez tény, de attól még jó kártya, és azt kaptad, ami rá van írva. Azon legalább 4GB a 4GB, ha érted, mire célzok.

    Ja, hát igen. 200 000 forintért lehetett venni vatta új 290X Lightningot vagy Vapor-X-et is, csak betetted, működött. Semmi pót hűtés nem kell nekik. De egy szintén vatta új 160K-s 290X Tri-X-nek vagy PCS+-nak sem.
    Nekem a használtan 58K-ért vett kártyára belefér egy 700Ft-os venti, nem törik le a kezem rátenni. Inkább, mint 70-80K-ért venni egy Vapor-X-et, amire nem kell.

    "de más topicokban "megettek"
    Asszem! Olyan mélyre süllyedt a "szakmai" színvonal néhány megrögzött zöld fan topikba érkezésével, hogy inkább azóta messzire elkerülöm azt a fórumot. Nem azért, mert megettek, hanem egyszerűen azért, mert elegem lett a sületlenségekből, és a lelki békém megtartása érdekében inkább hanyagolom azóta.

    (#106270) miklosss2012: Jó filmen nem alszol el. :DDD De most nem nagyon jut eszembe semmi. :D YT?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák